Home » Over ons

Over ons

Met een opgroeiende zoon hebben wij ieder jaar zelf de uitdaging ondervonden om een leuk, origineel en betaalbaar feestje te organiseren. Na enkele jaren vielen we een beetje in herhaling. Na urenlang op het internet rondgestruind te hebben kregen we een idee, waarbij we zelf de regie konden houden; een middag die we zelf in konden delen en organiseren en in het teken zou staan van veilige, maar stoere lasergames!

Met onze zoon als proefkonijn hebben we zijn 9e verjaardag gevierd met lasergeweren. Thuis hebben we de groep eerst verdeeld in 2 teams, die vervolgens een eigen stoere vlag hebben geknutseld. Vanuit Roosendaal zijn we in de auto gestapt naar het bos nabij ’t Appeltje in Bergen op Zoom en daar hebben we de hele middag gave spellen gespeeld met de laserguns. Zijn vriendjes en vriendinnetjes waren allemaal enorm enthousiast en kwamen ter plaatse ook nog met leuke ideeën en nieuwe spelregels. Het feestje was dan ook een enorm succes!

Toen bedachten we dat er wellicht meer ouders zijn die interesse hebben in dit concept en kiezen voor één pakket met alle benodigde attributen voor een geslaagd kinderfeestje. En zo is het idee van Kids Adventure Games ontstaan!