Home » Het concept

Het concept

Ben jij op zoek naar een stoer, origineel én betaalbaar kinderfeestje? Kies voor een middag vol avontuur met onze lasergeweren!

We kennen allemaal het klassieke lasergamen in een hal. Je betaalt snel zo’n € 9,- voor een potje en het spelen zelf duurt vervolgens maar 15 minuten. Heb je geen zin in hoge kosten, een tijdslimiet en teleurgestelde gezichten als het potje er al weer op zit? Huur bij ons de attributen, kies zelf de locatie en geniet van een actief kinderfeestje met onbeperkt gebruik van de materialen!

Denk bijvoorbeeld aan het veroveren van elkaars vlag, in een zelfgebouwde hut in het bos! Het prachtige Mastbos in Breda, het mooie Visdonk in Roosendaal of de veelzijdige Brabantse Wal rondom Bergen op Zoom bieden volop ruimte voor spannende avonturen. Blijf je liever dichterbij huis? Het plaatselijke speeltuintje, het park, de pleintjes… lasergamen kan overal! Je bent zelfs niet gebonden aan een specifiek dagdeel, want er zitten allerlei licht- en geluidseffecten op de lasergeweren, dus zelfs in het schemer of donker kan er een spannend spel gespeeld worden!