Home » Werkwijze voor het huren van de lasergeweren

Werkwijze voor het huren van de lasergeweren

Het huren van de laserguns gebeurt per stuk. Naast de lasergeweren verhuren wij ook targets en het Intelligent Targeting System als handige attributen. Je kunt het gewenste pakket geheel zelf samenstellen! Meer informatie vindt je op deze website onder de tab ‘materialen’.

Heb je een keuze gemaakt tussen de materialen? Vul dan het bestelformulier in en klik op ‘verstuur’. Is de bestelling verwerkt dan ontvang je een bevestigingsmail met bijgesloten rekening. We sturen tevens een handige uitnodiging, die je kunt gebruiken om alle kinderen uit te nodigen voor het lasergamefeestje. Zodra het bedrag is overgemaakt, is de reservering definitief.

Op de afgesproken datum en tijdstip staan de lasergeweren en de materialen voor je klaar. Alle gehuurde artikelen krijg je mee in een handige kist. Wij zorgen tevens voor een gebruiksaanwijzing, voldoende batterijen, lintjes om de groep in teams te kunnen verdelen én een paar leuke tips en trucs voor uitdagende spellen.

Kortom: Alles voor een geslaagd kinderfeest!

De kist kan opgehaald worden in Roosendaal. Heb je liever dat wij ‘m brengen? Wil je de kist liever wat langer lenen dan 1 dag? Alles kan in goed overleg geregeld worden!

Borg

De borg bedraagt 100% van de verhuurprijs. Dit wordt opgeteld bij het bedrag van de bestelling.

Bij het inleveren van de kist wordt ter plaatse de inhoud nagekeken op beschadiging, vervanging en het ontbreken van items. Is alles akkoord, dan wordt de borg binnen 24 uur teruggestort. Zo niet, wordt er overlegd welk bedrag wordt ingehouden op de borg.